Over Merknemers.

Merknemers combineert jarenlange ervaring binnen HR met kennis en kunde op het gebied van (interne) marketing & communicatie. Hierdoor zijn wij in staat om HR te ondersteunen met beleidsmatige vraagstukken en om de doorstap te maken naar de medewerkers. Het gaat er uiteindelijk om dat zij het beleid optimaal waarderen. Dit kan ook betekenen dat wij helpen om het bestaande beleid (beter) te communiceren.

 

Wilt u een concreter beeld wat dit inhoudt, bekijk dan de pagina Diensten.

Netwerkorganisatie.

Merknemers is opgericht door Esther Flipse en opereert als netwerk organisatie. Waar nodig worden partners ingezet om HR vraagstukken optimaal in te vullen. Wat ons betreft de ultieme vorm van ‘lean’ organiseren.


Esther Flipse.


Hoe ziet een modern beloningsbeleid eruit en wat zijn innovatieve, slimme manieren om het werkgeversmerk te versterken? Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Esther veel organisaties geholpen om deze vragen in te vullen. Maar ook om de doorstap naar de communicatie te maken. Met recht een beloningsbeleid-expert te noemen die op veel aanverwante vakgebieden onderlegd is.

 

M: (06) 22 23 97 15

E: esther@merknemers.nlDocent HR Academy.

Naast het werk voor klanten is Merknemers ook actief voor HR Academy als docent. Tijdens Masterclasses nemen wij deelnemers mee in de mogelijkheden van een modern beloningsbeleid en wat dit voor hen kan betekenen. Wilt u weten wanneer een Masterclass plaat vindt? Kijk dan de pagina Sessies & Events.